Jobba hos oss


Falks Markentreprenad AB

Vi utför alla typer av markarbeten, schaktning, rörläggning, grundläggning och planering. Våra kunder är kommuner, företag och privatpersoner, huvudsakligen inom en radie på 5 mil från Vårgårda. Falks Markentreprenad är ett lönsamt familjeföretag i tillväxt med lång erfarenhet, hög kompetens och med fokus på kvalitet. Vi finns i Vårgårda med 25st medarbetare och ytterligare kollegor i högsäsong.

 

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker en

Projektledare

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu fler projektledare. Som projektledare har du en ledande roll i vår verksamhet och du får en central roll hos oss.

Arbetsuppgifter
Som projektledare får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med dina kollegor planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidsplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Du deltar vid framtagandet av tidsplaner och utför arbetsberedningar tillsammans med de andra medarbetarna i teamet.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom mark och anläggning eller bygg. Det är starkt meriterande om du har jobbat med eller har intresse av att utvecklas inom terrängmodellering i 3D. Du har en god organisations- och planeringsförmåga samt kapacitet att tänka nytt. Vi tror att du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla goda relationer för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team och även för att utveckla verksamheten tillsammans. För att lyckas med detta är du en social och positiv lagspelare.
Ytterligare information
Anställningsformen är heltid med placering på vårt kontor i Vårgårda. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Morgan Falk på telefonnummer 070-560 44 15. Rekrytering sker fortlöpande. Sänd in din ansökan senast 17 december till: morgan.falk@falksmarkentreprenad.se