Jobba hos oss


Falks Markentreprenad AB

Vi fortsätter vår tillväxtresa och vi söker nu en anläggare och grävmaskinist samt projektledare och verkstadsmekaniker. Vill du arbeta i ett engagerat gäng som alltid gör sitt yttersta för att få kunden nöjd? Hör av dig!

Arbetsuppgifter anläggare och grävmaskinist

Som grävmaskinist och anläggare hos oss får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Ditt arbete är fritt och varierande, den ena dagen är inte lik den andra. Dina dagar kommer att innehålla allt från att arbeta med kortare servicearbeten till de lite större entreprenaderna.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från mark och anläggning. Du har yrkesbevis för grävmaskin eller som anläggare. Vi tror att du har arbetat inom yrket minst 5 år men det viktigaste är intresset av att lära nytt och lösa utmaningar tillsammans. Du har en god organisations- och planeringsförmåga samt en förmåga att tänka nytt. Du bör också kunna utföra enklare reparationer och service på plats. Meriterande är om du har vana av att använda 3D styrning. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att du har ett genuint intresse för yrket. För att lyckas med detta är du en social och positiv lagspelare.

Arbetsuppgifter Verkstadsmekaniker

Vi söker en driftig allround mekaniker som vill vara med och ta hand om vår maskinpark.

Du kommer att arbeta med service, underhåll och reparationer av vår egna maskinpark, såsom personbilar, traktorer, grävmaskiner etc. Du kommer både jobba med att underhålla och serva dem i verkstaden, men du kommer också få åka ut på plats och serva de olika maskinerna som är igång. Du kommer även hjälpa till med att hålla ordning på verkstaden. Det är en väldigt bred roll och där du kommer ha mycket eget ansvar.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse och engagemang och att du gillar att meka med fordon. Det är mer viktigt hur du är som person och att du trivs med att serva och reparera olika fordonstyper. Då du kommer ha mycket kontakt med människor så är det också viktigt att du är en positiv person och som har hög förmåga att kunna göra rätt prioriteringar. Du blir en sammanhållande länk och det är därför viktigt att du är en god ambassadör. Vi ser gärna att du kan köra olika fordon som förekommer som t e x hjullastare och grävmaskin.

Arbetsuppgifter kalkylingenjör

Som kalkylingenjör hos oss blir du en nyckelspelare. Du kalkylerar och skickar ut förfrågningar och sammanställer i våra anbud. Du kommer även arbeta med uppföljning av projekten och med efterkalkyler för att vi ska bli lite bättre hela tiden.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av kalkylarbete inom mark och anläggning. Du har en god organisations- och planeringsförmåga samt kapacitet att tänka nytt. . Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla goda relationer för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team och även för att utveckla verksamheten tillsammans. För att lyckas med detta är du en social och positiv lagspelare.

Ytterligare information
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till: Tommy Larsson VD på telefonnummer
0322-66 76 48. Rekrytering sker fortlöpande. Sänd in din ansökan till: tommy.larsson@falksmarkentreprenad.se

Vi utför alla typer av markarbeten, schaktning, rörläggning, grundläggning och planering. Våra kunder är kommuner, företag och privatpersoner, huvudsakligen inom en radie på 5 mil från Vårgårda. Falks Markentreprenad är ett lönsamt familjeföretag i tillväxt med lång erfarenhet, hög kompetens och med fokus på kvalitet. Vi finns i Vårgårda med 30 medarbetare och ytterligare kollegor i högsäsong.