Jobba hos oss


Falks Markentreprenad AB

Vi utför alla typer av markarbeten, schaktning, rörläggning, grundläggning och planering. Våra kunder är kommuner, företag och privatpersoner, huvudsakligen inom en radie på 5 mil från Vårgårda. Falks Markentreprenad är ett lönsamt familjeföretag i tillväxt med lång erfarenhet, hög kompetens och med fokus på kvalitet. Vi finns i Vårgårda med 30 medarbetare och ytterligare kollegor i högsäsong.

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker

Projektchef

Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu en projektchef. Som projektchef har du en ledande roll i vår verksamhet och du får en central roll hos oss.

Arbetsuppgifter
Som projektchef får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med dina kollegor planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidsplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom mark och anläggning eller bygg. Du har en god organisations- och planeringsförmåga samt kapacitet att tänka nytt. Vi tror att du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla goda relationer för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team och även för att utveckla verksamheten tillsammans. För att lyckas med detta är du en social och positiv lagspelare.
Ytterligare information
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Tommy Larsson på telefonnummer 0702-39 26 99. Rekrytering sker fortlöpande. Sänd in din ansökan senast 15 september men gärna tidigare till: tommy.larsson@falksmarkentreprenad.se

Grävmaskinist och Anläggare

Arbetsuppgifter
Som grävmaskinist och anläggare hos oss får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Ditt arbete är fritt och varierande, den ena dagen är inte lik den andra. Dina dagar kommer att innehålla allt från att arbeta med kortare servicearbeten till de lite större entreprenaderna.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet från mark och anläggning. Du har yrkesbevis för grävmaskin eller som anläggare. Vi tror att du har arbetat inom yrket minst 5 år men det viktigaste är intresset av att lära nytt och lösa utmaningar tillsammans. Du har en god organisations- och planeringsförmåga samt en förmåga att tänka nytt. Du bör också kunna utföra enklare reparationer och service på plats. Meriterande är om du har vana av att använda 3D styrning. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att du har ett genuint intresse för yrket. För att lyckas med detta är du en social och positiv lagspelare.

Ytterligare information
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till: Tommy Larsson VD på telefonnummer
0322-66 76 48. Rekrytering sker fortlöpande. Sänd in din ansökan senast 30 augusti till: tommy.larsson@falksmarkentreprenad.se