Jobba hos oss


Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker fler

Engagerad Arbetsledare

Vi fortsätter vår tillväxtresa och vi söker nu en ledande anläggare. Vill du arbeta i ett engagerat gäng som alltid gör sitt yttersta för att få kunden nöjd? Hör av dig!

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare hos oss får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Dina dagar kommer att innehålla allt från att arbeta med kortare servicearbeten till de lite större entreprenaderna.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet från mark och anläggning. Du bör ha yrkesbevis som anläggare. Vi tror att du har arbetat inom yrket minst 5 år men det viktigaste är intresset av att lära nytt och lösa utmaningar tillsammans. Du har en god organisations- och planeringsförmåga samt en förmåga att tänka nytt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att du har ett genuint intresse för yrket. För att lyckas med detta är du en social och positiv lagspelare.

Ytterligare information

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till: Tommy Larsson VD; 0322-66 76 48. Sänd in din ansökan senast 5 maj men gärna tidigare till:

tommy.larsson@falksmarkentreprenad.se

Falks Markentreprenad AB

Vi utför alla typer av markarbeten, schaktning, rörläggning, grundläggning och planering. Våra kunder är kommuner, företag och privatpersoner, huvudsakligen inom en radie på 5 mil från Vårgårda. Falks Markentreprenad är ett lönsamt familjeföretag i tillväxt med lång erfarenhet, hög kompetens och med fokus på kvalitet. Vi finns i Vårgårda med 25st medarbetare och ytterligare kollegor i högsäsong.