Jobba hos oss


Falks Markentreprenad AB

Vi söker en Platschef

Vi fortsätter vår tillväxtresa och vi söker nu en platschef.

Som platschef hos oss får du jobba på en arbetsplats med fokus på trivsel och utveckling, där ansvar och hög kompetens är nyckelord. Med högt uppsatta mål drivs vi mot ständig förbättring.

Om tjänsten
Som platschef får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Du kalkylerar och planerar och leder projekten framåt, följer upp tidsplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av platschef inom mark och anläggning. Du har en god organisations- och planeringsförmåga samt kapacitet att tänka nytt. Du behöver ha ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste är att skapa och utveckla goda relationer för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team och även för att utveckla verksamheten tillsammans. För att lyckas med detta är du en social och positiv lagspelare.

Kvalifikationer
Vi ser att du genom utbildning och/eller yrkeserfarenhet har skaffat dig goda kunskaper inom alla förekommande moment som platschef och att du brinner för service och kundbemötande. Du har goda kunskaper inom ritningsläsning, skalor och omräkning av dessa samt bra koll på anläggningsbranschens områden. Du har också en förmåga att se helheten i respektive projekt.

I denna roll är både kommunikation och ledarskap en viktig del då mycket av arbetet kommer handla om just det- att leda, entusiasmera och kommunicera för att uppnå hög produktion till rätt kvalité. Det kommer också vara en del administrativt arbete som notering av material, beställningar etc. Du har erfarenhet av projekt mellan 3-10 miljoner och du bor med fördel nånstans mellan Alingsås-Lerum-Vara-Vårgårda-Herrljunga. För att bli aktuell för tjänsten har du några års erfarenhet från branschen.

Dessutom krävs följande:
Goda kunskaper i arbeten med planlaser/rörlaser/tvåfalls laser och inställning av dessa.
God förståelse för vilka fall som krävs på olika ytor/rörläggningar för ett fullgott slutresultat.
God förmåga att räkna ut fall på rör/ytor för funktionella fall eller fall enligt ritning.
Goda kunskaper i egenkontroll och Mark AMA.

Körkort B

För fler frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Falks Markentreprenad valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se . Eller direkt höra av dig till: Tommy Larsson VD på telefonnummer 0322-66 76 48. Rekrytering sker fortlöpande. Sänd in din ansökan till: tommy.larsson@falksmarkentreprenad.se

Vi utför alla typer av markarbeten, schaktning, rörläggning, grundläggning och planering. Våra kunder är kommuner, företag och privatpersoner, huvudsakligen inom en radie på 5 mil från Vårgårda. Falks Markentreprenad är ett lönsamt familjeföretag i tillväxt med lång erfarenhet, hög kompetens och med fokus på kvalitet. Vi finns i Vårgårda med 30 medarbetare och ytterligare kollegor i högsäsong.