Berlinerspont i Surte

Vilket härligt hantverk! Berlinersponten på vårt projekt LSS Surte tillsammans med Serneke och Ale kommun börjar ta form inför sprängning.

ISO Revision

Certifikat Falks Markentreprenad ISO 9001 14001 45001

Vi har till vår glädje fått förnyat ISO certifikat för våra tre certifieringar, ISO 9001 och ISO 14001 samt ISO 45001.

Särlaskolan Borås

Falks Markentreprenad Särlaskolan Borås

Vi har fått uppdraget att utföra samtliga markarbeten för om och tillbyggnaden av Särlaskolan i Borås för PEAB och Borås Stad. Projektet kommer att pågå under drygt två år och vi börjar med grundläggning för en ny idrottshall och omdränering av den befintliga skolan.

Pir i Mjörn

Falks Markentreprenad pir

Att angöra en brygga, eller åtminstone att få förtroendet att bygga en pir i Mjörn utanför Alingsås är ett privilegium. Vi hoppas på många fina stunder vid vattnet!

Ett glassigt jobb

Första spadtag

Ett riktigt glassigt jobb, första spadtaget för Berghult Förskola för ABCD Bygg och Lerums kommun. Ett fantastiskt engagemang hos alla, inte minst barnen som ska ”flytta in” i nya skolan! En överraskning väntar… klicka på länken för att se den härliga responsen hos barnen https://www.linkedin.com/posts/falks-markentreprenad-ab_ett-riktigt-glassigt-jobb-f%C3%B6rsta-spadtaget-activity-6912630155639193600-62xX?utm_source=linkedin_share&utm_medium=member_desktop_web

Fas 1 Projektering Berghult Lerum

Falks Markentreprenad projektering Berghult 2021

Nu startar vi tidig Fas 1 projektering tillsammans med ABCD Bygg och Lerum kommun. Härligt att vara med från ”före-start”.

Bernt 60 år… i företaget!

Bernt-60-ar Falks Markentreprenad

Bernt 60 år… i företaget! Bernt som i förra veckan fyllde 77 år har arbetat tillsammans med Jan Falk i 60 år idag. Bernt och Jan är fortfarande aktiva i tjänst, helt fantastiskt, vilka härliga förebilder och inspirationskällor!

Närproducerad BioGas

BioGas Falks Markentreprenad AB

Inte nog med att vi klimatkompenserar vår Diesel, nu kan vi även köra på närproducerad Biogas från Vårgårda Herrljunga Biogas AB.

Slutbesiktning Vitvingen Trollhättan

Vitvingen Trollhättan

Slutbesiktning på Vitvingen i Trollhättan för Tommy Byggare och Eidar Trollhättans bostadsbolag, ett snyggt projekt om vi får säga det själva, nu hoppas vi på vädrets makter så att gräset tar fart!