Pir i Mjörn

Falks Markentreprenad pir

Att angöra en brygga, eller åtminstone att få förtroendet att bygga en pir i Mjörn utanför Alingsås är ett privilegium. Vi hoppas på många fina stunder vid vattnet!

Ett glassigt jobb

Första spadtag

Ett riktigt glassigt jobb, första spadtaget för Berghult Förskola för ABCD Bygg och Lerums kommun. Ett fantastiskt engagemang hos alla, inte minst barnen som ska ”flytta in” i nya skolan! En överraskning väntar… klicka på länken för att se den härliga responsen hos barnen https://www.linkedin.com/posts/falks-markentreprenad-ab_ett-riktigt-glassigt-jobb-f%C3%B6rsta-spadtaget-activity-6912630155639193600-62xX?utm_source=linkedin_share&utm_medium=member_desktop_web

Fas 1 Projektering Berghult Lerum

Falks Markentreprenad projektering Berghult 2021

Nu startar vi tidig Fas 1 projektering tillsammans med ABCD Bygg och Lerum kommun. Härligt att vara med från ”före-start”.

Bernt 60 år… i företaget!

Bernt-60-ar Falks Markentreprenad

Bernt 60 år… i företaget! Bernt som i förra veckan fyllde 77 år har arbetat tillsammans med Jan Falk i 60 år idag. Bernt och Jan är fortfarande aktiva i tjänst, helt fantastiskt, vilka härliga förebilder och inspirationskällor!

Närproducerad BioGas

BioGas Falks Markentreprenad AB

Inte nog med att vi klimatkompenserar vår Diesel, nu kan vi även köra på närproducerad Biogas från Vårgårda Herrljunga Biogas AB.

Slutbesiktning Vitvingen Trollhättan

Vitvingen Trollhättan

Slutbesiktning på Vitvingen i Trollhättan för Tommy Byggare och Eidar Trollhättans bostadsbolag, ett snyggt projekt om vi får säga det själva, nu hoppas vi på vädrets makter så att gräset tar fart!

ISO Certfiering

Falks Markentreprenad ISO 900 _14001 45001 logga

Nu kan vi stolta meddela att vi har blivit ISO Certifierade! Vi har certifierat oss inom Både Kvalitet, miljö och Arbetsmiljö, ISO 9001 14001 45001. Härligt att ha det på plats, nu fortsätter resan till nästa nivå!