Fas 1 Projektering Berghult Lerum

Falks Markentreprenad projektering Berghult 2021

Nu startar vi tidig Fas 1 projektering tillsammans med ABCD Bygg och Lerum kommun. Härligt att vara med från ”före-start”.

Bernt 60 år… i företaget!

Bernt-60-ar Falks Markentreprenad

Bernt 60 år… i företaget! Bernt som i förra veckan fyllde 77 år har arbetat tillsammans med Jan Falk i 60 år idag. Bernt och Jan är fortfarande aktiva i tjänst, helt fantastiskt, vilka härliga förebilder och inspirationskällor!

Närproducerad BioGas

BioGas Falks Markentreprenad AB

Inte nog med att vi klimatkompenserar vår Diesel, nu kan vi även köra på närproducerad Biogas från Vårgårda Herrljunga Biogas AB.

Slutbesiktning Vitvingen Trollhättan

Vitvingen Trollhättan

Slutbesiktning på Vitvingen i Trollhättan för Tommy Byggare och Eidar Trollhättans bostadsbolag, ett snyggt projekt om vi får säga det själva, nu hoppas vi på vädrets makter så att gräset tar fart!

ISO Certfiering

Falks Markentreprenad ISO 900 _14001 45001 logga

Nu kan vi stolta meddela att vi har blivit ISO Certifierade! Vi har certifierat oss inom Både Kvalitet, miljö och Arbetsmiljö, ISO 9001 14001 45001. Härligt att ha det på plats, nu fortsätter resan till nästa nivå!

Första spadtag på kontoret!

Erica Första spadtag Falks Markentreprenad

Varmt välkommen Erica till oss! Och vad kan vara en bättre start än att också ta första skoptaget för tillbyggnaden av vårt kontor i Vårgårda, vi växer!

Första spadtag Ingareds Höjd

Falks Markentreprenad Ingareds Höjd första spadtag 2019

Traditionsenligt första spadtag för Ingareds Höjd med Rydlers Bygg AB och med god hjälp av Staffan Svantesson från Sparbanken Alingsås i grävmaskinen. Härligt att vara igång!